Schoencadeautjes goedkoop en verantwoord

Last update:

Schoencadeautjes goedkoop en verantwoord

schoencadeautjes goedkoop en verantwoord. Sint heeft iets in de laarsjes gedaan.

De decembermaand is een gezellige maar dure maand voor gezinnen. In mijn blog: Pakjesavond, beschrijf ik onder andere hoe je het sinterklaasfeest gezellig en niet te duur kan vieren. Als de Sint weer in ons land is, zal hij zeker weer wat in de schoentjes van de kinderen willen doen. Hoe moeilijk is het om schoencadeautjes, goedkoop en verantwoord te vinden. Als juffrouw weet ik waar kinderen goed mee zullen spelen, hun fantasie en creativiteit zullen gebruiken en sociaal vaardiger zullen worden. Dit is beslist niet altijd het duurste speelgoed. Dit is de reden, waarom een lijst met betaalbare schoencadeautjes samengesteld heb voor kinderen van 1 tot en met 8 jaar.

Verantwoorde schoencadeautjes voor kinderen van 1 tot 8 jaar.

Schoencadeautjes moeten niet duur zijn, maar toch van een goede of redelijk goede kwaliteit. Hoe vervelend is het voor je kind, als hij met iets speelt en het al snel kapot gaat, vandaar deze lijst. Als kleuterjuf, moeder en oma denk ik te weten waar je voor weinig geld een kind blij mee kan maken.

Natuurlijk hoort er bij een schoencadeautje een handje pepernoten, of een ander Sinterklaas snoepje, of een brief van de Sint! 

1 en 2 jaar:

Als je baby oudere broers en/of zussen heeft, zal hij ook zijn slofje bij de kachel mogen zetten. De grote broer en zus zullen dan samen met je baby of dreumes de liedjes zingen en de cadeautjes uitpakken.

Natuurlijk weet je zelf waar je baby of dreumes behoefte aan heeft: Leuke anti-slib sokjes, een flapboekje of een nieuwe rammelaar.

Een slabbetje komt je baby altijd van pas, zeker als deze bestaat uit een vrolijk lieveheersbeestje.

Leuke babysokjes met anti-slib, voor als je baby al probeert te staan of stapjes te maken

Prachtig kartonnen vormenboekje over het bos. Het boekje kan ook in zijn geheel uitgeklapt worden en op tafel gezet worden.

Deze houten tuimeltoren is wel iets duurder, maar van erg mooi materiaal gemaakt. Je kind zal hiermee zijn motoriek en rekenkundig inzicht oefenen.

.

Deze mooie knuffel past in ieder bedje. De vrolijke kleuren en de grote ogen zullen je kindje aanspreken

Duplo: geweldig! Deze doos is te duur voor een schoencadeautje, maar het bestaat meerdere delen. Je zou er dus 2 schoencadeautjes van kunnen maken en nog 1 cadeautje voor pakjesavond. Duplo is onmisbaar voor peuters en kleuters. Dus verzamel het maar snel.

Met deze leuke badbootjes is het lekker badderen.

3 jaar

De peuter heeft al veel fantasie. Hij is creatief en vindt heel veel dingen leuk. Niet moeilijk dus om voor je kind van 3 jaar schoencadeautjes te vinden.

Een vrolijk serviesje met cupcakes. Dit cadeau kan makkelijk gesplitst worden, zodat je 2 schoencadeautjes hebt.

Deze verfdoos geeft geen geknoei. Je peuter maakt de kaart nat met een veilige kwast. Zo tovert hij de kleuren tevoorschijn. Na opdrogen kan de kaart meerdere keren gebruikt worden.

Glinsterende parels. Je peuter legt ze op een voorgevormd bord, hij sproeit er water op en…. ze blijven aan elkaar plakken. Zo maakt hij de mooiste kreaties!

Een aanrader om de fijne motoriek te oefenen. Fijne grote gekleurde kralen, die in peuterhandjes passen.

Geef een originele Pietenmuts met naam cadeau!!
Kom volledig in de Sinterklaas stemming met een unieke verlourse pietenbaret met naam. Origineel cadeau voor in de schoen.
De pietenmuts is verkrijgbaar in drie kleuren Rood, Roze & Blauw. De muts heeft een stretchrand aan de binnenkant waardoor hij iedere piet past! Verder is de muts versierd met een vrolijk gekleurde veer.

Deze babypop spulletjes zijn te duur voor in de schoen. Je kan er 1 of 2 dingen uithalen en inpakken als schoencadeautje. De andere spulletjes zoals het badje zijn geschikt voor pakjesavond.

Leuke verschillende boten. Hiermee zal je kind fijn kunnen spelen in bad. Je kind kan een duplopoppetje kunnen laten varen.

4 en 5 jaar

Kleuters zullen dankbare klantjes zijn van Sinterklaas. Hun interesse is meestal groot. Ze willen alles ontdekken, zijn creatief, spelen graag rollenspel, beginnen samen te spelen en te delen, kortom; het is beslist niet moeilijk om deze kinderen blij te maken met een klein en goedkoop schoencadeautje.

Deze stiften zullen je kleuter verbazen, want door met de witte stift over een gekleurde tekening te gaan, verandert de kleur. Toverstiften!

.

Politieauto met echt licht en geluid. Ook verkrijgbaar als ambulance, brandweer- en veiligheidsauto.

De schimmel van Sinterklaas is van de trap gevallen. Nu mag Sint het paard van boer Boris een poosje lenen. Een boekje met veel humor.

Ambulance met licht en geluid en met deuren die open kunnen. Leuk in combinatie met de politieauto.

Uno is een kaartspel, dat kinderen van 4 jaar al goed kunnen spelen. Wie is het eerste zijn kaarten kwijt?

Let op dit zijn 2 mini figuren van lego. Er zijn ook andere figuren te koop, zoals knabbel en babbel of ridders enzovoort. Leuk om te verzamelen. Deze figuren zijn per 2 wat te duur voor een schoencadeautje, daarom kan je ze per stuk inpakken met wat chocolade geld en pepernoten. Zo heb je 2 schoencadeautjes.

.

Unicorn liefhebbers zullen erg blij zijn met deze mooie eenhoornpoep

Deze 20 delige set nodigt uit tot rollenspel. Wat eten we vandaag? Wie gaat er boodschappen doen?

6 jaar

Dit pakket overtrekpapier is voor schoolkinderen erg leuk. Ze kunnen letters overtrekken en zo het schrijven oefenen. Maar veel kinderen zullen graag hun favorite figuur zoals anna, of Olaf van Frozen, of spiderman en dergelijk willen leren tekenen met behulp van dit overtrekpapier.

Auto's blijven een goed cadeau, zeker deze hot wheels met coole kleuren.

In dit pakket zitten 4 kleine houten weeframen, erg leuk om mooie figuren te weven.

Dit is een blanco fotolijst, die je kind nog kan versieren met stiften en papier e.d. Hoe leuk is het als je hier een foto in doet van bv jullie huisdier.

Zelf kerstkaarten maken. 12 Verschillende kaarten om te versturen naar vrienden en opa en oma, of om gewoon zelf te houden en in te lijsten.

Dit is een leuk en leerzaam spel, waarbij kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan.

Als je kind in groep 3 zit, zal het al verschillende woorden hebben leren lezen. Hoe leuk is het voor hem nu blijkt dat hij zelf al een boekje kan lezen!

7 en 8 jaar

Acrylverf in allerlei mooie kleuren. Wat zal je kind hier blij mee zijn. Nu kan hij echte kunstwerken maken. Als hij de volgende keer de schoen zet, kan Sint er penselen en een echt schildersdoek in doen!

1 kilo witte klei. Met deze zelf-hardende klei kan je kind mooie beelden maken, laten drogen en eventueel beschilderen met waterverf of acrylverf.

Glow in the dark-slijm. Heerlijk sensopatisch materiaal.

.Alles zit in dit pakketje om zelf kaarsen te maken.

Koehandel, een spel dat ook voor volwassenen nog erg leuk is. Wie heeft er boerenverstand?

Een grappig leesboek over een tweeling, waarvan de zusjes nu eens niet op elkaar lijken.

Avontuurlijke piratenverhalen, die je kind van 8 jaar in 1 adem uit zal willen lezen.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Foto van auteur

SCHRIJVER

Ik ben Lisa een moeder van drie volwassen kinderen, oma van twee kleinkinderen en ervaren kleuterlerares met meer dan 30 jaar ervaring in de klas. Mijn passie voor onderwijs en mijn liefde voor kinderen heeft me geleid naar een carrière als leraar bij de kleuters. In al die jaren voor de klas heb ik gezien hoe belangrijk een stevige basis is voor de toekomstige groei en ontwikkeling van kinderen.