Over Mij

Welkom op IkBenAlGroot.nl! Mijn naam is Lisa. Ik ben moeder van drie volwassen kinderen, oma van twee kleinkinderen en al meer dan 30 jaar kleuterjuf. Ik geniet van het werken met jonge kinderen, het koken van heerlijke maaltijden, tijd doorbrengen in de natuur en het schrijven van kinderverhalen. 

In de loop van mijn carrière als juf, ervaring als moeder en oma, en door het volgen van tal van cursussen over allerlei aspecten van het jonge kind, heb ik behoorlijk wat kennis over dit jonge kind vergaard. Tijdens gesprekken met moeders en vaders hoor ik, dat ouders vaak tegen dezelfde problemen of probleempjes oplopen. Tijdens zo’n gesprek komen we vaak op goede oplossingen en tips. Deze tips heb ik voor jullie gebundeld in verschillende blogs, over verschillende opvoedingsaspecten van het jonge kind. Op deze manier hebben niet alleen de ouders van de kinderen van mijn klas hier profijt van, maar kan iedereen deze tips en dergelijke gebruiken.


De peuter- en kleuterjaren zijn een prachtige tijd. Je kan heerlijk met je kindje praten, creatief bezig zijn en erop uit gaan. Maar deze jaren hebben ook hun specifieke problemen. Denk aan de peuterpubertijd, het zindelijk worden, eet-en slaap problemen. Over al deze aspecten en nog veel meer wil ik jullie informeren.


Mijn doel is om met deze website “ikbenalgroot.nl’ ouders en andere opvoeders te helpen. Zodat iedereen van deze bijzondere kinderjaren , zonder al teveel problemen, zal genieten. Want wat is er mooier dan een fijn thuis voor kinderen en hun ouders.

Laat Opmerkingen ZienClose Comments

Leave a comment