Over mij

πŸ‘‹ Hallo! Wat leuk dat je op mijn website bent terechtgekomen!

Ik ben Lisa een moeder van drie volwassen kinderen, oma van twee kleinkinderen en ervaren kleuterlerares met meer dan 30 jaar ervaring in de klas. Mijn passie voor onderwijs en mijn liefde voor kinderen heeft me geleid naar een carrière als leraar bij de kleuters. In al die jaren voor de klas heb ik gezien hoe belangrijk een stevige basis is voor de toekomstige groei en ontwikkeling van kinderen.

Naast mijn werk als onderwijzeres, ben ik ook een enthousiaste kok.πŸ‘©β€πŸ³ Ik hou ervan om gezonde en smakelijke maaltijden te bereiden voor mijn gezin en vrienden. Mijn liefde voor koken gaat hand in hand met mijn passie voor gezonde voeding. Ik geloof dat een gezonde levensstijl begint bij het eten dat we kiezen en hoe we dat bereiden.

Daarom heb ik besloten om mijn ervaring in de kleuterklas en mijn passie voor gezonde voeding te combineren om ouders te helpen bij het navigeren van de peutertijd. Met inzicht, nuttige tips en oprechte aanmoediging, wil ik ouders helpen een gezonde basis te leggen voor hun kinderen.

Daarnaast ben ik ook een echte natuur liefhebber. Ik hou ervan om tijd buiten door te brengen, of het nu wandelen is in het bos, of een dagje uit is naar het strand. De natuur is voor mij een bron van rust en inspiratie. Als ik niet aan mijn website werk zul je me dan ook vooral buiten aantreffen! πŸ€

Als oma van twee prachtige kleinkinderen, weet ik hoe belangrijk het is om de wereld een beter, gezonder en vriendelijkere plek te maken voor onze kinderen en kleinkinderen. Mijn doel is om ouders te helpen de beste versie van zichzelf te zijn en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op de levens van hun kinderen en de wereld om hen heen.

Ik ben altijd bereid om jouw vragen te beantwoorden en te proberen je verder te helpen. Schroom dan ook niet om jouw vragen in de reacties onder een artikel achter te laten!

Veel liefs!
Lisa